9 Eylül 2012 Pazar

Bazı insanlar çok şanslı;

       Bazı insanlar çok şanslı, hani şu sevdikleri yanında olanlar. Bu şanslarının farkında olmayıpda bir birlerinin kıymetini bilmiyorlarya gelde sinirlenme. Hayatın tadını çıkarmak bu kadar zor olmasa gerek. Bol bol vaktin var onu kaybetmek için saçmalamak yerine daha çok kazansan ya ama  nerdee. Bi anlık heves için bir birlerini sürekli kırıyorlar.  Oysa ki yapılabilecek tüm çılgınlıkları yapıp eğlenmek yerine çıkarları peşinde dolanıp duruyorlar.
       Aslında yalnızlık insanı rahatsız eden. Onunla birlikte vakit geçirmek varken, buralarda pöykürüyorum aşkımı. Oysa benim aynı lavaboda diş fırçalamak gibi basit hayallerim var. Hem hayatım boyunca vazgeçtiklerimi bi görse şansını bu kadar zorlamazdı.

7 Eylül 2012 Cuma

Saygı duydum.

Son bi kaç gündür sürekli "Sezen Aksu" dinlemekteyim. Şarkıları o kadar harika ki tüm gün ayakta durup ellerim acısada hiç bakmadan alkışlayabilirim. Her ruh haline uygun şarkıları var kadıncağızın. Bi sanatçı bu kadar iyi olabilirmiş ilk defa anladım. Şimdi deselerki bana bıkmadan dinlediğin birini göster hiç tereddütsüz "Sezen Aksu" derim. Öyle şarkıları varki hıçkıra hıçkıra ağladığım, öylesi var ki yerimde duramayıp kalkıp oynadığım. İşte o kadar iyi. Beni evlatlık almayı düşünse keşke :) Tüm gün şarkılarını söylettirirdim. Belki bu kadarda abartılmaz desenizde o abartlmaya değer mükemmekel, fevkalede bi insan.







6 Eylül 2012 Perşembe

Kapımı çalman yeterli..


       Zaten her zaman kaybettik senle ben..
Sevgimize tutsak olduk hep. Bizi haketmeyenlerle olduk, sevdik ama sevilmedik, değer verdik ama alamadık, inandık ama yanıldık. Belki bu yüzden çok benziyoruz bir birimize belki de bu yüzdendir aşka inancımızı yitirmemiz. Bir birimize bi o kadar yakınken bi o kadar uzaktık. Her zaman sessiz kaldık, aşka yenik düştük. Sevmenin tadına vardık ama sevilmeyi tadamadık. Amalarla doldu hayatımız keşkelerle sona erecek.
      Yalnız kalacağız bi süre, sevgiden uzak...
Bir birimize bir kaç aşk kadar geç kalmış olsakda geleceğini biliyorum ve sonsuza dek bekleyeceğim seni.
Kendini toparladığında sevilmeye ihtiyaç duyduğunda kapımı çalman yeterli. Söz veriyorum, kapımı çaldığında seni içeri alıp kapıyı üstümüze kitleyceğim... 





5 Eylül 2012 Çarşamba

Hiçte kıskanmadım.


      Bence çok yapmacıklar. Hem ne o samimiyet, şebeklik, sevimlilik. Eliyle sıkmış ağzını göya çok tatlı olmuşlar. Amanda aman yesinler. Bunların ki de aşk mı şimdi, ben ne aşklar gördüm ohooo anlat anlat bitmez. Bi iki güne kalmadan ayrılmışlardır. Hem kız hiçte güzel değil hele o çocuğun tipi de ne öyle hiç yakışıklı değil. Bunlar sevimsizin teki. Aşk nedir nerden bilecekler. Kıskanmadım he doğruları söylüyorum. Gerçekten hiçte kıskanmadım hiç hiç yani o kadar hiç. (KISKANÇLIKTAN ÖLDÜ)
    





3 Eylül 2012 Pazartesi

Nasip, kısmet..

Volkswagen T1
     Öyle bi hayal ki benim ki, uzaktan herkese gerçekleşmeyecek gibi geliyor ve böyle birşey olmayacak bak gör deyip duruyorlar. Sanki hayali kuran onlar moralimi bozacağınıza deseniz ya,  "Allah nasip ederde olur inşallah" ama nerdeee.
     Aslında benimki hayalden çok olmasını istediğim bir gerçek. Öyle hemen alayımda gideyimde gezeyimde değil benimkisi.. Önce bi kariyer yapıp herşeyi yoluna koyacağım sonrada alıp gezeceğim. Nasip kısmet işte.
Aklımda olan ise;
   " Bir karavanımız olacak. Çıkıp onunla aylarca gezeceğiz. Sadece sen ve ben. Nereye gideceğimizi, ne yapacağımızı planlamadan. Gideceğiz buralardan, farklı yerlere gideceğiz, farklı insanlar tanıyacağız, farklı mutluluklar, heyecanlar tadacağız.
     Bir sürü fotoğraflar çekileceğiz ama hepsi komik olacak, bakıp bakıp güleceğiz ilerleyen zamanlarda. O kadar eğleneceğiz ki dönmek zor gelecek, ama yine de evimize döneceğiz.."

"Ne senle ne de sensiz" sendromu

Çok ciddiyim. Yaşadığımdanmıdır bilemiyorum ama aşkta zor olan "ne senle ne de sensiz" durumlarından biridir. Öyle bi durumdur ki elin kolun bağlanır ne yapacağını bilmessin. Bi yanın onu delicesine isterken, diğer yanın onunla olmaman gerektiğini söyleyip duruyor. Tamamiyle mantığın ve duygunun yarıştığı kıyasıya bi mücadele sonuç hep beraberlikle bitiyor işin kötü tarafıda buya. Duyguların onu isterken mantığın onunla olamayacağını ve problemler, sorunlar çıkacağını düşündürüyor. Böyle giderse huni mi takıp dolasacağım.

2 Eylül 2012 Pazar

Nazar boncuklu bileklik.

Çok kıymetli 15M otobüsü gelmeyince KÇ' ye bindik bayan Aksoy'la..
Herşey yolunda giderken ayaktaki sarışın dikkatimi çekti. Şerefsiz pekte yakışıklıydı. Döndüm bayan Aksoy'a hey şu tepemizde ki çocuğa bakarmısın dedim. Kafasini kaldırdığı gibi indirdi. O da cok begenmis olacak ki gozlerini pörtletti. İkinci kez bakmaya kalkıştığımda, keske bakmaz olaydım kolundaki nazar boncuklu bilekligini gördüm ve bayan Aksoy'a dönüp "bence bunlar gay neden diye bi sor" bayan Aksoy "sormak zorudayim" dedi. Once bi durdum sonra " sor bi sor" bayan Aksoy "neden" ve ben "kolunda ki nazar boncugu bilekliğine de bakarmısın bide sırayla dizili" oldu mu simdi gül gibi cocuk cokta yakışıklı zaten tüm yakışıklı erkekler gay bence o yuzden sakata gelmeyin kizlar yüzüne bakılmaklık olsun yeter. Alın takın kolunuza gezin. Riske girmeye gerek yok..